(+233) 244 375 432

Annelies & Nol

Home Annelies & Nol

Over Annelies en Nol


Wij zijn Nol en Annelies van de Mast, beiden geboren in Nederland. Voordat wij verhuisden naar Ghana hebben wij wat rondgereisd in de wereld.. De 1e keer dat wij het continent Afrika bezochten, voelde het als thuiskomen. Wij hebben altijd de droom gehad om een eigen bedrijf te starten in de toeristen sector. Voordat we het continent Afrika bezochten hadden we bijna een kampeerplek in het zuiden van Frankrijk gekocht. Helaas trok de eigenaar de verkoop in en zijn wij verder gaan zoeken. In 2006 zijn wij afgereisd naar Ghana om Ko-Sa Beach Resort te bekijken. Het was voor ons de 1e kennismaking met Ghana. Wij vielen gelijk voor Ko-Sa, een prachtige locatie, direct aan het strand. Het strand met zijn kokosnoot bomen en prachtige zee, is iedere dag een feest om naar te kijken.


Vanuit Ko-Sa Beach Resort is het eenvoudig om diverse bezienswaardigheden te bezoeken. In 2007 zijn wij verhuisd van Nederland naar Ghana. Huis verkocht, banen opgezegd en afscheid genomen van vrienden en familie. Onze droom is om van Ko-Sa Beach Resort een plek te maken waar onze gasten zich thuis voelen, genieten van goed eten en heerlijke cocktails. Ko-Sa Beach Resort is gelegen naast een klein vissersdorp , veel van ons personeel komt uit dit dorp. Wij geloven dat naast het runnen van een commercieel bedrijf het ook belangrijk is om een sociale rol te spelen in onze omgeving. Hierover kunt U meer lezen onder projecten.


Wij hebben een fantastisch team op Ko-Sa Beach Resort die er voor zorgt dat U verblijf op Ko-Sa relaxed is en dat U beslist terug wilt komen. Wij hopen U te mogen ontvangen in Ghana, in ons kleine paradijs aan de kust.